Over

Mijn naam is

Wilko Koevoets


Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met de beoefening van, en ook het lesgeven in, krijgskunsten en meditatie- en adem technieken.

Ik was nooit zozeer geïnteresseerd in het kopiëren van technieken, maar veel meer in het ontdekken van mijn eigen unieke vorm.


Mijn wijze van Aikido en het faciliteren van Breathwork is vooral gericht op het helpen cultiveren van jouw unieke persoonlijke manier van bewegen en ademen.

Ik heb dangraden in Tang Soo Do en Aikido. Ruim 25 jaar geleden heb ik de vierjarige TCM CNGO-opleiding voltooid: een opleiding chinese geneeswijzen met als specialisatie Tai Chi- en Qigong leraar.

Ook ben ik gecertificeerd Breathwork Facilitator en Reiki behandelaar.

Inmiddels heb ik honderden ademsessies begeleid en heb met mijn ervaring in de krijgkunsten vele impactvolle maatwerktrainingen kunnen verzorgen, voor groepen, teams en individueel. 

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als not-your-typical manager in het bedrijfsleven.

Waardoor ik ervaar, weet en voel wat er binnen professionele organisaties beweegt.


Yacané

You Are Change And Never Ending 

Authenticiteit

Ik zie het als iets prachtigs om mensen te mogen herinneren aan wie ze willen zijn en aan wie ze horen te zijn om zich goed te kunnen voelen. Hiervoor zet ik alles in wat ik in me heb, met humor en speelsheid en in harmonieus overleg. 


Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!