Yacané logo
Over mij

Over mij:

mijn naam is Wilko Koevoets

Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met de beoefening van, en ook het lesgeven in, krijgskunsten en meditatie- en adem technieken.

Ik was nooit zozeer geïnteresseerd in het kopiëren van technieken, maar veel meer in het ontdekken van mijn eigen unieke vormen.


Mijn wijze van Aikido en het faciliteren van Breathwork is vooral gericht op het helpen cultiveren van jouw unieke persoonlijke manier van bewegen en ademen.

Wilko Koevoets

Kompas
Vanaf mijn 15e ontwikkelde ik een duidelijk kompas en ontdekte ik hoe ik zelf meer sturing kon geven aan mijn leven. Met de beoefening van vechtsporten versterkte mijn gevoel van eigenwaarde waardoor ik vrede kon sluiten met mezelf, m'n opvoeding en mijn omgeving. Door de rust die ontstond, herkende ik steeds beter dat ik me op het juiste pad bevond.

Compassie
Later hebben Aikido en de filosofie van Oosterse krijgskunsten me geholpen om naast zelfrespect ook respect en gevoel voor anderen te ontwikkelen. Dit vertaalde zich naar het dagelijks leven, waar ik beter in staat was om conflicten op een vreedzame manier aan te pakken en respectvol met anderen om te gaan.

Passie
In 2011 ben ik begonnen met trainingen geven buiten de Dojo(ruimte waar Japanse krijgskunsten worden onderricht). Inmiddels heb ik een persoonlijke toegankelijke stijl van lesgeven ontwikkeld waarbij ontspanning, plezier en focus hand in hand gaan.


Als jij ook met meer compassie/passie je eigen kompas wil volgen, je bent van harte welkom!


Ik heb dangraden in Tang Soo Do en Aikido. Ruim 25 jaar geleden heb ik de driejarige TCM CNGO-opleiding voltooid: een opleiding Chinese geneeswijzen met als specialisatie Tai Chi- en Qigong leraar.

Ook ben ik gecertificeerd Breathwork Facilitator en Reiki behandelaar.

Inmiddels heb ik honderden ademsessies begeleid en heb met mijn ervaring in de krijgskunsten vele impactvolle maatwerktrainingen kunnen verzorgen, voor groepen, teams en individueel. 

Zentuin

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als not-your-typical manager in het bedrijfsleven.

Waardoor ik ervaar, weet en voel wat er binnen professionele organisaties beweegt.
Authenticiteit

Ik zie het als iets prachtigs om mensen te mogen herinneren aan wie ze willen zijn en aan wie ze horen te zijn om zich goed te kunnen voelen. Hiervoor zet ik alles in wat ik in me heb, met humor en speelsheid en in harmonieus overleg. 


Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Yacané

You Are Change And Never Ending 

Voor de Algemene Voorwaarden :