Yacané logo
Reviews

Hier onder staan alle reviews. Eventueel kun je op een icoontjes hier direct onder klikken, dan ga je naar de reviews van de betreffende disciplines.

"Wilko heeft voor ons een interessante en leuke workshop verzorgt op een jaarlijkse trainerbijeenkomst. Hij liet ons oefeningen doen in tweetallen en drietallen die een verrassende ervaring geven. Door het gevoel in de oefening te koppelen aan je persoonlijke effectiviteit en leiderschap geeft je manieren om hier anders naar te kijken. En daardoor kan je er ook weer anders mee omgaan. Je zou kunnen zeggen met ferme zachtheid. Het gaf voor ons afwisseling in een programma tussen andere onderwerpen waarbij iedereen zit en vooral in het hoofd bezig is.

Wilko deed vooraf een intake met veel aandacht en checkte ook na afloop of alles in orde en naar wens was.

We raden hem aan!

- Albert en Tanja, Forsa Advies - "

"Wilko heeft een goede, leerzame en leuke workshop verzorgd voor mij en mijn collega's van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Het was vooral leerzaam om de vertaling te maken van AIKIDO naar ons dagelijks werk. Dankjewel Wilko!

- Manon, Ministerie van Justitie en Veiligheid - "

"Het was een ontzettend impactvolle training. Vanaf het moment dat we het strand opliepen tot de laatste groet.

We hadden zojuist een drukke dag met veel meetings over onder andere onze doelen en daadkracht afgesloten. Wilko had ons zo uit ons hoofd! In ruim een uur heeft Wilko ons management-team door middel van de "magie" van Aikido laten zien dat ontspanning de basis is om mee te kunnen bewegen in een steeds sneller veranderende omgeving.

Tot een volgende keer!

- Hans - "

"Ik heb meerdere keren met Wilko samengewerkt. Hij geeft les op een rustige en duidelijke manier, aangesloten bij de groep, in een prettige energie. Hij brengt Aikido, wat misschien zweverig lijkt, op een heel toegankelijke manier. De trainingen schenken de fysieke ervaringen en heldere beelden die versterken wat er tijdens de trainingsdagen, met het hoofd, wordt geleerd. De deelnemers hebben onder andere beleefd dat in je kracht staan en bij jezelf blijven veel helpender is dan de strijd aangaan en jezelf daarin mogelijk te verliezen. Mensen ervaren bij Wilko wat ik de deelnemers als trainer al heb verteld. Daardoor wordt wat ik doe als trainer sterker, en wat ik als trainer doe, maakt de Aikido training ook weer krachtiger. In onze samenwerking kan Wilko heel soepel meebewegen met wat er nodig is. 

- Linde, Target Point - "

"Ik ben bij Wilko geweest voor een breathwork sessie. Zo’n sessie is moeilijk te omschrijven, het is iets om echt een keer zelf te ervaren. Wilko zorgt voor een open, veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn. Ook is het fijn dat er ruimte is om te bespreken wat er in je leven speelt en waar je graag in wil groeien.

- Ghislaine - "

"Na jaren lang heel veel aan zelfontwikkeling te hebben gedaan middels cognitieve gedragstherapie, mindfulness en energetisch werk voelde ik dat ik nog iets mocht opruimen. Toen kwam Wilko op mijn pad. Een fijne en rustige man met een zachte energie. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Het was een bijzondere ervaring. Door de intense diepe ademhaling kwamen er bij mij heftige emoties los, waar ik cognitief nog niet helemaal bij kon. Het heeft mij verlichting gebracht. Ik raad Wilko ten zeerste aan en ik gun iedereen deze ervaring.  

- Michelle - "

"Ik heb nu 2x een ademreis mogen meemaken bij Wilko.

Beide keren heel verschillend wat ik heb mogen ervaren. Met de fijne, veilige en professionele begeleiding van Wilko mag alles er zijn en weet en voelt hij aan wat ik nodig heb om los te laten.

Ik raad Wilko zeker aan!!

- Klaske - "

"Ademhalen wat kun je daarnou van leren? Nou heel veel blijkt! Ik was helemaal de tijd kwijt en kon me focussen op mezelf. Het brengt veel rust en ruimte waardoor ik ineens veel meer energie had.
Het heeft me laten zien dat dit echt investeren in jezelf is.

- Janet - "

"De ademsessie was een eye-opener. Echt een beleving die mijn perspectief heeft veranderd. 

En de begeleiding was perfect. 

Aanrader!

- Gijs - "

"Wat een bijzondere ervaring was de ademworkshop met Wilko. Het heeft veel losgemaakt, wat eerder niet lukte en wat veel ruimte heeft gemaakt in mijn hoofd. Een absolute aanrader!

- Mieke - "

"Ik heb bij Wilko een ademhalingsessie gehad en ik heb dit als zeer positief ervaren. Wilko  heeft veel ervaring en rust. Hij voelde meteen vertrouwd zodat ik in overgave de ademhalingsessie kon voltooien. Ik kan Wilko zeker aanbevelen als je voelt dat er bepaalde blokkades/trauma's opgeslagen in jouw lichaam zitten. Samen met jou gaat Wilko een persoonlijk avontuur aan om een blokkade vrij leven te omarmen en weer thuis te komen bij jezelf!

- Renee - "

"Dit was mijn eerste poging om mijn adem onder controle te krijgen. Het Reiki gedeelte was een verbluffende bonus. 

Wilko weet wat ie doet en gaf nog handvaten en oefeningen mee om thuis verder te gaan. Een totaal onverwacht effect was het gevoel van rust wat dagenlang aanhield. Mooie ervaring.

- Lulu - "

"Na de ademsessie was ik veel beter in staat om op mijn lichaam te vertrouwen. Ik heb handige tools meegekregen die ik in kon zetten voor wanneer ik weer een panniekaanval aan zou voelen komen.  

Door de ademhalingsoefeningen ervaar ik duidelijk meer rust in mijn hoofd!

- Peter - "

"Super fijne ervaring gehad die me enorm heeft geholpen richting mijn bevalling en tijdens!

Tips om mijn ademhaling onder controle te houden en mijn rust te vinden waren echt van toegevoegde waarde!

Aanrader!! 

- Elke - "

"Wat een cadeau was het oneday retreat gegeven door Wilko en Angelique. Met een kleine groep van 6 mensen een mooie dag beleefd. Niet alleen binnen maar ook buiten in de natuur. In een veilige setting heb ik na de cacao ceremonie een heel ontspannen ademreis gemaakt. Deze reis heeft mij meer in contact met mezelf gebracht. Dat was ook mijn hartsverlangen: meer in verbinding met mezelf. Enorm dankbaar voor deze dag en voor de begeleiding van Wilko en Angelique! 

- Sandra - "

"Wat een kado: het OneDay Ademretreat van Angelique en Wilko!
Een op elkaar ingesteld duo dat theorie en praktijk laat samen komen op een heel ontspannen en liefdevolle manier. Begrijpelijke theorie en met veel liefde, openheid en kwetsbaarheid praktijkoefeningen die je inzicht geven in jezelf. Een ademsessie die je vervolgens precies daar brengt wat je op dat moment nodig hebt!
Dank je wel voor jullie mooie begeleiding van deze waardevolle dag.
Liefs,
- Bas - "

"Dankbaarheid!

Wat een mooie en waardevolle dag.

Goed verzorgd en een liefdevolle begeleiding.

Dank je wel !!!!

- Kees - "